Електронна бібліотека - Професійна підготовка
Допуски, посадки та технічні вимірювання В.З. Набродов-2019
Електротехніка та основи електроніки А.М. Гуржій і інші - 2020
Маляренко Енергетичні установки 2008 Пидручник
Матеріалознавство та технологія металів А Власенко -2019
Основи охорони праці Л.Є.Винокурова
Основи слюсарної справи
Технічне креслення Сидоренко В.К.-2000
Сирохман .В. Товарознавство харчових продуктів функцонального призначення (2010)
Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. Н.М. Зубар)
Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства
Доцяк В.С. Технологія (3 розряд)
Доцяк В.С. Технологія (4 розряд)
Дробот В. І . Технологія хлібопекарського виробництва
Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. - Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів - 2002
Кулінарна справа. Технологія приготування їжі - 2020р
Основи охорони праці Л.Є.Винокурова 2001
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування О.М. Олійник
П’ятницька Н.О. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
Сало Я. М. Ресторанна справа
Технологія кондитерських страв
Українська кухня Доцяк В.С.
Устаткування підприємств громадського харчування Саєнко Н.П. Волошенко Т.Д. -2005
Фізіологія харчування Зубар 2014
Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів Л. Д. Кришемінська та ін.- 2014
Архіпов В.В., Архіпов А.В., Іванникова Т.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю
Food and nutitrion
Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність
С. Г. Кравець, О. Г. Оліферчук, Н. П. Камінська ОРГАНІЗАЦІЯ І ТЕХНІКА ОБСЛУГОВУВАННЯ