26.11.2020 163

Проведення майстер-класу




 
     Продовжуємо гарну традицію проведення майстер-класів у ДПТНЗ "Київське вище професійне училище водного транспорту" від майстрів своєї справи шеф-кухарів. Сьогодні завітав до нас випускник училища 2008 року,  шеф-кухар, член Асоціації шеф-кухарів України Данііл Яковенко та провів цікавий, змістовний і на сьогодні дуже актуальний майстер-клас "Буряк для гурманів", суть якого полягала у раціональному використанні буряка при приготуванні сучасної закуски. Данііл для учасників  доніс бачення страви, допоміг досконало розібратися в нюансах кулінарного мистецтва, дізнатися про правильне ставлення до їжі, познайомив з різноманітними інгредієнтами та навчив розумітися на принципах поєднання продуктів.
     Майстер поділився своїм досвідом у сфері ресторанної справи і власними секретами кар’єрного розвитку.Учасники майстер-класу смакували таким для нас звичним буряком, але з дивовижною на смак начинкою. Адміністрація та здобувачі освіти  вдячні шефу за таку цікаву і корисну зустріч, й маємо  надію на подальшу співпрацю, адже доторкнутися до мистецтва кулінарії може кожен, головне - бажання та любов до справи.