2.04.2021 59

Урок виробничого навчання на тему «Приготування супів молочних» майстер виробничого навчання Зінченко Наталія Василівна

    01.04.2021 року в онлайн форматі проведено урок виробничого навчання на тему «Приготування супів молочних» у групі П-22 за професією «Кухар, кухар судновий», майстром виробничого навчання Зінченко Наталією Василівною.Здобувачі освіти надали фото і відео звіти!!!!!!!!! Молочний суп - різновид супу, в якому поряд з водою в якості рідкої основи використовується молоко.  Такі супи, як правило, містять крупи (гречка, пшоно, рис, овес, манна крупа і ін.), Хліб або макаронні вироби.  Молочний суп готують з різними галушками, галушками, наприклад, це польський суп зачерка (zacierka).  Такі супи можуть містити картоплю та інші овочі (морква, капуста, ріпа і т. Д.).Існують рецепти приготування молочного супу з гарбузом, грибами, горохом, квасолею і ін. Молочні супи можуть бути і солодкими, вони готуються з фруктами і ягодами, і подаються як солодке блюдо.  Нерідко для поліпшення смаку в молочний суп додається вершкове масло.