3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

Електронна бібліотека – Професійна підготовка

Електронні бібліотеки української книги
1 МБ
Плавсклад
Підручник «Допуски, посадки та технічні вимірювання» /В. З. Набродов. — Київ : Літера ЛТД, 2019. — 224 с.
1 МБ
Підручник «Електротехніка та основи електроніки» / А. М. Гуржій, С. К. Мещанінов, А. Т. Нельга, В. М. Співак. – Київ : Літера ЛТД, 2020. – 288 с.
1 МБ
Підручник «Матеріалознавство та технологія металів» / А. М. Власенко – Київ : Літера ЛТД, 2019. – 224 с.
1 МБ
Підручник «Основи охорони праці» / Л.Е. Винокурова, М.В. Васильчук — Київ, «Вікторія» 2001. - 192 с.
1 МБ
Підручник «Технічне креслення» / В.К. Сидоренко — Львів «Оріяна-Нова», 2000. – 497с.
1 МБ
Навчальний посібник «Основи слюсарної справи» / А.Ф. Попов, Т.В. Пахар, О.В. Паржницький, Г.Ю. Шулепіна, — Чернівці, «Букрек», 2020. 224 с.: іл.
1 МБ
Навчальний посібник «Енергетичні установки» / «Видавництво САГА», 2008. – 320 с.з іл.
1 МБ
Офіціант. Кухар
Довідник офіціанта «Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа» / Я.М. Сало — Львів: Афіша, 2007. —301 с.
1 МБ
Навчальний посібник «Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства)» / С. Г. Кравець, Н. П. Камінська, О. Г. Оліферчук, за наук. ред. С. Г. Кравець – К.: Інститут професійно-технічної освіти НАПН України, 2015. – 202 с.
1 МБ
Навчальний посібник «Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані» / В.В. Архіпов, А.В. Архіпова, Т.В. Іваннікова — Київ, «Фірма «ІНКОС», Центр навчальної літератури, 2007 – 382 с.
1 МБ
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з професій: кухар, кондитер, офіціант, бармен «Облік, калькуляція і звітність» / Р.В. Карпенко. Харків, 2015. – 341 с.
1 МБ
Навчальний посібник «Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення» / І.В. Сирохман, В. М. Завгородня. — Київ, «Центр учбової літератури», 2009. — 544 с.
1 МБ
Підручник «Основи фізіології та гігієни харчування» / Н.М. Зубар — Київ, «Центр учбової літератури», 2010. — 336 с.
1 МБ
Навчальний посібник «Організація ресторанного господарства» / А.А. Архіпов — Київ, «Центр учбової літератури», 2007. — 280 с.
1 МБ
Підручник (ІІІ РОЗРЯД) «Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів» В.С. Доцяк — Київ, «Наш час», 2014. — 400 с.; іл.
1 МБ
Підручник (ІV РОЗРЯД) «Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів» В.С. Доцяк — Київ, «Наш час», 2014. — 400 с.; іл.
1 МБ
Підручник «Технологія хлібопекарського виробництва» / В.І. Дробот — Видавництво: НУХТ, 2002. — 363 с.
1 МБ
Підручник «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів / Г.Т. Зайцева, Т.М. Горпинко — Київ, «Вікторія» 2002. - 400 с.
1 МБ
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» / Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк. — Київ: Грамота, 2020. — 280 с.: іл.
1 МБ
Підручник «Основи охорони праці» / Л.Е. Винокурова, М.В. Васильчук, М.В. Гаман — Київ, «Вікторія» 2001. - 192 с.
1 МБ
Підручник «Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування / О.М. Олійник. — Львів: Оріяна-Нова, 1998. – 124 с.
1 МБ
Підручник «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства»/ За ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов.– К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с.
1 МБ
Підручник «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів» / Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. — К. : Вікторія, 2002. — 400 с.
1 МБ
Підручник «Українська кухня» / В.С. Доцяк – 2-ге вид. перероб. та допов. — Львів: Оріяна-Нова, 1998. – 567 с.
1 МБ
Підручник «Устаткування підприємств громадського харчування» / Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко. – К, ТОВ «ЛДЛ», 2005 – 314 с.
1 МБ
Навчальний посібник «Фізіологія харчування: Практикум» / Н.М. Зубар, М.К. Булгакова — Київ, «Центр учбової літератури», 2013. — 208 с.
1 МБ
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» / Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко - К, ТОВ «ЛДЛ», 2014 – 319 с.
1 МБ
Підручник на англійській мові «Food and nutrition», 124 с.
1 МБ