3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

Електронна бібліотека – Професійна підготовка

Електронні бібліотеки української книги
1 МБ
Плавсклад
Допуски, посадки та технічні вимірювання В.З. Набродов-2019
1 МБ
Електротехніка та основи електроніки А.М. Гуржій і інші - 2020
1 МБ
Маляренко Енергетичні установки 2008 Пидручник
1 МБ
Матеріалознавство та технологія металів А Власенко -2019
1 МБ
Основи охорони праці Л.Є.Винокурова
1 МБ
Основи слюсарної справи
1 МБ
Технічне креслення Сидоренко В.К.-2000
1 МБ
Кухар
Сирохман .В. Товарознавство харчових продуктів функцонального призначення (2010)
1 МБ
Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. Н.М. Зубар)
1 МБ
Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства
1 МБ
Доцяк В.С. Технологія (3 розряд)
1 МБ
Доцяк В.С. Технологія (4 розряд)
1 МБ
Дробот В. І . Технологія хлібопекарського виробництва
1 МБ
Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. - Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів - 2002
1 МБ
Кулінарна справа. Технологія приготування їжі - 2020р
1 МБ
Основи охорони праці Л.Є.Винокурова 2001
1 МБ
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування О.М. Олійник
1 МБ
П’ятницька Н.О. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
1 МБ
Сало Я. М. Ресторанна справа
1 МБ
Технологія кондитерських страв
1 МБ
Українська кухня Доцяк В.С.
1 МБ
Устаткування підприємств громадського харчування Саєнко Н.П. Волошенко Т.Д. -2005
1 МБ
Фізіологія харчування Зубар 2014
1 МБ
Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів Л. Д. Кришемінська та ін.- 2014
1 МБ
Архіпов В.В., Архіпов А.В., Іванникова Т.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю
1 МБ
Food and nutitrion
1 МБ
Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність
1 МБ
С. Г. Кравець, О. Г. Оліферчук, Н. П. Камінська ОРГАНІЗАЦІЯ І ТЕХНІКА ОБСЛУГОВУВАННЯ
1 МБ