3D Тур
Приймальна директора
(044) 425-54-27
info@kvpuvt.kiev.ua
Укр
Про нас
Історія
Кадровий склад
Структура управління
Сторінка директора
Адміністрація
Педагогічний колектив
Викладачі
Майстри виробночого навчання
Перспективний план розвитку
Освітні проєкти
Вакансії
Публічна інформація
Статут
Ліцензії
Атестація
Зразки бланків документів про освіту
Фінансові документи та звітність
Державні закупівлі
Річний план закупівель
Мова навчання
Положення
Академічна доброчесність
Якість освіти
Критерії оцінювання педагогічних працівників
Умови доступності для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Антибулінгова політика
Булінг
Насильство
SOS
Навчання
Розклад дзвінків
Розклад занять
Дистанційне навчання
Розклад дзвінків
Розклад уроків
Електронні кабінети педагогічних працівників
Електронний журнал
Всеукраїнська школа онлайн
Сервіс Google-диск
Контингент
Матеріально-технічна база
Зовнішнє незалежне оцінювання
Безпека в Інтернеті
Права та обов’язки учасників освітнього процесу
Наша гордість
Стипендіальне забезпечення
Внутрішня система якості освіти
Освітні програми
Охорона праці та безпека життєдіяльності
Методична платформа
Організація методичної діяльності
План роботи
Положення
Навчально-методична рада
Структура методичної ради
Методична тема, за якою працює педагогічний колектив
План роботи
Методичні комісії
Методична комісія суспільно-гуманітарних наук
Методична комісія викладачів і майстрів в/н з професій: кухар; кухар судновий, офіціант, пекар.
Методична комісія викладачів і майстрів в/н з професій: плавскладу, викладачів Захисту України та фізичної культури.
Методична комісія викладачів природничо-математичної підготовки
Якісний склад педагогічних працівників
ЗВІТИ
Школа молодого педагога
Атестація педагогічних працівників
Самоосвіта, підвищення кваліфікації та стажування педагогічних працівників
Методична скарбничка
Методичні рекомендації
Вебінари
Тижні професійної майстерності, предметні тижні
Участь в інноваційних проєктах
Виховна робота
Учнівське самоврядування
Сторінка психолога та соціального педагога
Профорієнтаційна робота
Дозвілля
Батькам
Абітурієнту
ОНЛАЙН-ЗАЯВА
Наші професії
Курсова підготовка
Правила прийому
Пільги вступникам
Приймальна комісія
Профорієнтація/Дні відкритих дверей
Контакти
Укр
Приймальна директора
(044) 425-54-27
info@kvpuvt.kiev.ua
Пошук
Електронна бібліотека – Професійна підготовка
Головна
Навчання
Електронна бібліотека
Електронна бібліотека – Професійна підготовка
Електронні бібліотеки української книги
1 МБ
Плавсклад
Допуски, посадки та технічні вимірювання В.З. Набродов-2019
1 МБ
Електротехніка та основи електроніки А.М. Гуржій і інші - 2020
1 МБ
Маляренко Енергетичні установки 2008 Пидручник
1 МБ
Матеріалознавство та технологія металів А Власенко -2019
1 МБ
Основи охорони праці Л.Є.Винокурова
1 МБ
Основи слюсарної справи
1 МБ
Технічне креслення Сидоренко В.К.-2000
1 МБ
Кухар
Сирохман .В. Товарознавство харчових продуктів функцонального призначення (2010)
1 МБ
Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. Н.М. Зубар)
1 МБ
Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства
1 МБ
Доцяк В.С. Технологія (3 розряд)
1 МБ
Доцяк В.С. Технологія (4 розряд)
1 МБ
Дробот В. І . Технологія хлібопекарського виробництва
1 МБ
Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. - Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів - 2002
1 МБ
Кулінарна справа. Технологія приготування їжі - 2020р
1 МБ
Основи охорони праці Л.Є.Винокурова 2001
1 МБ
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування О.М. Олійник
1 МБ
П’ятницька Н.О. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
1 МБ
Сало Я. М. Ресторанна справа
1 МБ
Технологія кондитерських страв
1 МБ
Українська кухня Доцяк В.С.
1 МБ
Устаткування підприємств громадського харчування Саєнко Н.П. Волошенко Т.Д. -2005
1 МБ
Фізіологія харчування Зубар 2014
1 МБ
Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів Л. Д. Кришемінська та ін.- 2014
1 МБ
Архіпов В.В., Архіпов А.В., Іванникова Т.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю
1 МБ
Food and nutitrion
1 МБ
Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність
1 МБ
С. Г. Кравець, О. Г. Оліферчук, Н. П. Камінська ОРГАНІЗАЦІЯ І ТЕХНІКА ОБСЛУГОВУВАННЯ
1 МБ