3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

Наша гордість

Наша гордість – випускники училища!

 

Майстер – клас від випускника Максима Алєксєєнка з виготовлення живого хліба для майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін

18.11.2021 року

Кожна пора року має свій запах. Початок літа пахне суницями, зима – апельсинами, а пізня осінь – випічкою. Це час, коли хочеться зібратись усією родиною за столом з гарячим чаєм, хрустким хлібом або пирогами. І сьогодні 18.11.2021 року для майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін наш випускник Максим Алєксєєнко провів цікавий майстер -клас з приготування та випічки хлібу. Шеф-кухар познайомив з усіма етапами приготування 2 видів хліба: дріжжового та безддріжового на основі закваски, поділився секретами смачної здобної випічки бріош. Бріош – традиційний французький хліб, який любив знаменитий художник Моне. М’який тостовий хліб, з ніжним вершковим ароматом, повітряною текстурою і солодкуватим смаком. Ідеально поєднується з джемами і чашкою ароматного чаю. Доповнить будь-який сніданок, перекус або стане основою для солодких бутербродів. В основі дріжджове тісто з додаванням яєць і вершкового масла. Саме це робить його м’яким і ароматним. Буквально через пару годин кухня -лабораторія наповнилась ароматом здобного хліба, створюючи атмосферу затишку та сімейності.

 

Ми прагнемо слави нашого Державного професійно-технічного навчального закладу “Київське вище професійне училище водного транспорту”

 

А примножують її наші випускники, бо це гордість і найкраща оцінка діяльності нашого училища.

Ми пишаємося вами, цінуємо вашу працю, професійні успіхи та досягнення!