3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

Наша гордість

Наша гордість – випускники училища!

  • Вадим Самусенко випускник групи Т-21 за професією “Моторист (машиніст), судноводій малотоннажного судна” 2018 року.

В квітні 2018 року був призваний до лав Збройних сил України. Закінчив навчальний центр у м. Миколаїв. Потім служив на малому десантному кораблі «Коростень» та буксирі «Яни Капу». Після закінчення строкової служби служив в поліції. З початку війни знову в ЗСУ. Пишаємося Вами! Чекаємо в стінах рідного училища з Перемогою!!!🇺🇦

Читати далі…

  • Костіков Роман Олександрович староста групи Т-21 випуску 2021 року.

Поставив мету стати моряком і він ним став!!! Диплом з відзнакою про закінчення ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту за спеціальністю «Моторист (машиніст), судноводій малотоннажного судна» йому в цьому допоміг, а вільне володіння англійською мовою відкрило двері в зарубіжні агенції по найму моряків. Знання, отримані в ДПТНЗ “Київське вище професійне училище водного транспорту” дозволили Костікову Р.П. вступити в Коледж морського і річкового флоту відразу на 3 курс. В наступному році він отримає вже диплом «механіка». Працює мотористом в Амстердамі (фото жовтень 2022)

Читати далі…

 

  • Майстер – клас від випускника Максима АЛЄКСЄЄНКА з виготовлення живого хліба для майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін 18.11.2021 року

Кожна пора року має свій запах. Початок літа пахне суницями, зима – апельсинами, а пізня осінь – випічкою. Це час, коли хочеться зібратись усією родиною за столом з гарячим чаєм, хрустким хлібом або пирогами. І сьогодні 18.11.2021 року для майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін наш випускник Максим Алєксєєнко провів цікавий майстер -клас з приготування та випічки хлібу. Шеф-кухар познайомив з усіма етапами приготування 2 видів хліба: дріжжового та безддріжового на основі закваски, поділився секретами смачної здобної випічки бріош. Бріош – традиційний французький хліб, який любив знаменитий художник Моне. М’який тостовий хліб, з ніжним вершковим ароматом, повітряною текстурою і солодкуватим смаком. Ідеально поєднується з джемами і чашкою ароматного чаю. Доповнить будь-який сніданок, перекус або стане основою для солодких бутербродів. В основі дріжджове тісто з додаванням яєць і вершкового масла. Саме це робить його м’яким і ароматним. Буквально через пару годин кухня -лабораторія наповнилась ароматом здобного хліба, створюючи атмосферу затишку та сімейності.

 

 

  • Нещодавно до училища завітав випускник 2018 року, Євген НИКИТЮК

Шлях від випускника середньої школи № 58 м. Києва до впевненого в собі фахівця морської справи, за яким вже стоїть черга з іноземних судновласників, у Євгена Никитюка зайняв 6 років, півтора з яких він провів в стінах Київського вищого професійного училища водного транспорту. Саме тут було закладено підґрунтя для формування висококласного спеціаліста морської справи.

В стінах нашого училища формуються не тільки професіонали своєї справи, а й морально і духовно розвинуті українці.

В училищі є можливість розкрити свої таланти у різноманітних гуртках і спортивних секціях.

Євген Никитюк також проявляв свої таланти у багатьох училищних заходах.

Як кажуть, талановита людина талановита у всьому.

Цього року, навіть під час війни,  училище знову розкрило свої двері для майбутніх Фахівців морської справи.


 

 

  • Володимир СТЕПАНЮК, випускник 2018 року КВПУВТ, який продовжив навчання у вищому навчальному закладі

Володимир закінчив училище з відзнакою за професією «Моторист (машиніст), судноводій малотоннажного судна» і на сьогоднішній день здобуває вищу морську освіту! Бажаємо успіху і подальшого кар’єрного зростання! Ми пишаємося нашими випускниками!

Плавальна практика Володимира Степанюка, студента 3-го курсу факультету судноводіння КІВТ ДУІТ

Ми прагнемо слави нашого Державного професійно-технічного навчального закладу “Київське вище професійне училище водного транспорту”

 

А примножують її наші випускники, бо це гордість і найкраща оцінка діяльності нашого училища.

Ми пишаємося вами, цінуємо вашу працю, професійні успіхи та досягнення!