3D Тур
Приймальна директора(044) 428-71-04

ГРУПИ П-31, П-32, П-33, П-34

22.06.2022 року в ГРУПІ П-31 пройшов  перший етап ДКА – написання тестових завдань та другий етап ДКА– захист творчих робіт у формі онлайн та офлайн. Члени державної кваліфікаційної атестації в складі директора Михлик Людмили Іванівни, старшого майстра виробничого навчання Железнякова Вадима Анатолійовича, директора ТОВ «Клуб «Мисливець та рибалка» Птицею Юрієм Григоровичем, викладачів професійно-теоретичної підготовки Яцишина Олега Володимировича та Доценко Володимира Кириловича заслухали виробничі характеристики здобувачів освіти, озвучені майстром виробничого навчання Гоненком Богданом Олеговичем. Всі учні показали належний рівень професійних компетентностей, отримали позитивні відгуки роботодавців та педагогічних працівників!
Творчі роботи здобувачів освіти групи П-31 за професією “Моторист (машиніст), стерновий (керманич)” зроблені під керівництвом викладачів спецдисциплін Яцишина Олега Володимировича та Железнякова Вадима Анатолійовича ввійшли в історію закладу, як “Альманах творчих (дипломних) робіт мотористів-стернових 2022”.

 

24 червня 2022 року в ГРУПІ П-34 була проведена Державна кваліфікаційна атестація з професії офіціант ІІІ розряду. В Online та Offline форматі. В сучасних умовах перед системою профтехосвіти постають завдання не тільки задовольнити поточні потреби виробництва у робочій силі, яка б відповідала рівню його розвитку, а й сформувати освіченого, креативного, конкурентоспроможного, робітника на ринку праці. Риси, які властиві кваліфікованому робітнику сфери обслуговування ресторанного господарства – це почуття особистої відповідальності, комунікабельність, доброзичливість, ввічливість, акуратність, швидкість, презентабельний вигляд, чесність та почуття гумору, уміння переключатися з одного виду діяльності на інший, дотепність, фізична професійна витривалість, винахідливість та люб’язність. Він повинен знати: види меню, порядок запису страв і напоїв в меню;
кулінарну характеристику виготовлення страв і напоїв; правила отримання та полірування посуду, приборів, столової білизни; форми складання серветок різними способами; правила обслуговування відвідувачів; правила і порядок подавання страв і напоїв, вимоги до їх оформлення і температура подачі; види і призначення посуду, приборів, столової білизни, способи їх зберігання; порядок оформлення рахунків та розрахунок із відвідувачем, в тому числі і на аркипері. Одним з найважливіших завдань кваліфікаційної пробної роботи є підвищення рівня професійної підготовки та майстерності офіціанта 3 розряду. Удосконалення вмінь і навичок виконання комплексних видів робіт у виробничих умовах. Основною задачею кваліфікаційної пробної роботи є закріплення вмінь та навичок відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики “кваліфікованого робітника офіціанта 3 розряду”.
Виконані учнями роботи були опрацьовані членами комісії. Завдяки гарній організації майстра виробничого навчання: Тростогон Юлії Василівни та викладачу організації обслуговування: Янковській Оксані Олександрівні, процес оцінювання було проведене оперативно, якісно та у відповідності до вимог воєнного стану .
Дякуємо учасникам за проведену роботу і бажаємо міцного здоров’я та мирного неба над головою!

 

27 червня 2022 року в ГРУПАХ П-32, П-33 пройшла державна кваліфікаційна атестація за професією “Кухар, кухар судновий”, яка складалася із комп’ютерного тестування рівня теоретичних знань та засідання державної кваліфікаційної комісії.
Цьому передувало виконання пробних кваліфікаційних робіт, з якими успішно справилися майбутні кухарі суднові 5 розряду.Члени державної кваліфікаційної атестації в складі голови комісії Шинкарюк Юлії Валеріївни, керівника ресторану “Naprosecco Oyster & Co”, директора Михлик Людмили Іванівни, заступника директора з виробничої роботи Кучерчук Ірини Едуардівни, старшого майстра виробничого навчання Железнякова Вадима Анатолійовича, викладачів професійно-теоретичної підготовки Биховченко Оксани Василівни, Секрет Лариси Анатоліївни, Пацюк Наталі Олександрівни, Дахно Ольги Миколаївна заслухали виробничі характеристики здобувачів освіти, озвучені майстрами виробничого навчання Кононенко Анатолієм Олександровичем та Зінченко Наталією Василівною. Всі учні показали належний рівень професійних компетентностей, отримали позитивні відгуки роботодавців та педагогічних працівників! Дякуємо майстрам виробничого навчання Зінченко Наталії Василівни та Кононенко Анатолію Олександровичу за професійну підготовку здобувачів освіти.

 

Бажаємо нашим випускникам мирного неба і знайти себе в обраній професії, не зупинятися на досягнутому.
Маємо надію, що кожен з наших випускників знайде свою стежину у житті та буде гідно працювати на нашій рідній землі!

 

 

  • Захист творчих робіт здобувачів освіти групи П-31 за професією “Моторист (машиніст), стерновий (керманич)” майстер виробничого навчання, Гоненко Богдан Олегович
  • Захист творчих робіт здобувачів освіти групи П-32 за професією “Кухар, кухар судновий” майстри виробничого навчання Гапонова Юлія Родіонівна, Зінченко Наталія Василівна
  • Захист творчих робіт здобувачів освіти групи П-33 за професією “Кухар, кухар судновий” майстер виробничого навчання, Кононенко Анатолій Олександрович
  • Захист творчих робіт здобувачів освіти групи П-34 за професією “Кухар, офіціант” майстер виробничого навчання, Тростогон Юлія Василівна