3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

Кухар, пекар

 

КУХАР – це винахідник, який все життя перебуває в пошуку для того, щоб творити. Кухарю необхідно мати хороший смак, творчу натуру, а також професійні знання, щоб зі звичайних продуктів, маючи фантазію та смак, створювати справжні шедеври кулінарної майстерності.

Це професія, яка має стабільний дохід і попит на ринку праці.

Успішність в професії це знання: смакових якостей страв, правил зберігання продуктів, технологічного обладнання, процесів приготування страв.

Медичні протипоказання щодо роботи за професією кухар: серцево-судинні захворювання, ревматизм, шкірні захворювання, запаморочення,

Місце роботи: мережа підприємств ресторанного бізнесу , кафе, бари, піцерії.

  • Готує кулінарні страви та створює нові, випікає хлібобулочні та кондитерські вироби.
  • Закуповує сировину, складає калькуляцію, меню, оформляє страви.
  • Замовляє, приймає, розміщує і зберігає продукти.
  • Повинен знати технологічні процеси, вміти користуватися різноманітною технікою.