Проведення предметного тижня з професій: Кухар; Офіціант; Пекар; Бармен
З 11 по 18 листопада 2024, згідно річного плану роботи училища, графіку проведення предметних тижнів та з метою активізувати здобувачів освіти до подальших занять з предметів професійно – теоретичної та професійно – практичної підготовки, розвивати їх пізнавальні інтереси, розширювати світогляд, стимулювати творчу активність заплановано преведення заходів під гаслом: «6-ти денний кулінарний форум»
Мета проведення: розвивати самостійність творчого пошуку здобувачів освіти, любов до своєї професії, поглибити знання з предметів професійного спрямування, виховувати у здобувачів освіти зацікавленість до обраної професії, патріотизм
Учасники: здобувачі освіти 1, 2, 3 курсів (професії – кухар, пекар, офіціант, бармен)
ПЛАН проведення тижня з професій кухар, офіціант, пекар, бармен