3D Тур
Приймальна директора(044) 428-71-04

Аспекти досягнення успіху у галузі харчування

Заходи
05.04.2024
05 квітня відбулася зустріч здобувачів освіти груп П-12, П-13, П-14, Т-13, майстрів в/н та викладачів із шеф кухарем посольства Великої Британії та північної Ірландії в Києві Дмитром Бондаренком.
Дмитро Бондаренко поділився зі здобувачами освіти ключовими аспектами досягнення успіху у галузі харчування. Він особливо наголосив на важливості володіння англійською мовою на рівні розмовної мови та умінні читати оригінальні рецепти.
Дмитро дав відповіді на поставлені запитання:
1) Якими є ключові аспекти кар’єрного зростання успішного кухаря та майбутнього шеф-кухаря?
2) Які складні страви британської кухні йому доводилось готувати?
3) Яка роль шефа у проведенні прийомів?
4) Що відрізняє прийоми в англійському стилі?
5) Які особливості обслуговування членів Королівської родини?
Щиро дякуємо Дмитру Бондаренку за цікаву та інформативну розповідь. Такі унікальні зустрічі та спілкування з успішними представниками галузі харчування надихають і спрямовують здобувачів освіти на шлях досягнення успіху в їхній кар’єрі.
Дмитро Бондаренко — приклад успішного шеф-кухаря, який розпочав свій шлях від звичайного учня професійно-технічного закладу в м.Києві.
Дякуємо викладачу Oleksiy Fesenko за організовану зустріч!