15.11.2024
Конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії «КУХАР»
14 листопада 2024 року в кухні-лабораторії ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту проведено зі здобувачами освіти груп П-12,П-13, П-14, П-22, П-23, П-24, П-32, П-33, П-34 конкурс фахової майстерності з професії «КУХАР» на тему: «Приготування, оформлення та презентація сирників».
Проведення таких конкурсів дає можливість формувати професійні компетенції майбутніх фахівців, прагнути до творчого пошуку, умінь та навичок самостійної та командної роботи. Сприяє підготовці здобувачів освіти до максимальної реалізації, своїх знань, умінь, навичок та можливостей. На конкурсі була присутня атмосфера доброзичливості, натхнення, взаємодопомоги, підтримка і креативний підхід, також була можливість поекспериментувати
Під час заходу всі учасники командного конкурсу дотримувалися вимог безпеки праці, санітарії та гігієни, послідовності технології приготування даної страви, а також оформлення та презентація сирників відповідали всім встановленим нормам та вимогам.
На завершення конкурсної програми журі підвело результати і було названо команди переможців! Нагородження переможців відбудеться на підведенні підсумків Тижня кухарів.
Вітаємо переможців, але важливо не те, хто переміг, важливо, що ми всі зібралися, щоб ще раз переконатися, що робота кухаря важлива і відповідальна справа.
Дякуємо майстрам виробничого навчання за рівень підготовки здобувачів освіти.