3D Тур
Приймальна директора(044) 428-71-04

«Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів»

Заходи
23.12.2024
У рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування та з ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», що впроваджується Громадською організацією Культура їжі I Cult Food за підтримки Швейцарсько-український проєкт DECIDE, 12–13 грудня 2024 року у Київському професійному коледжі мистецтва та технологій сервісу відбувся ІІ практичний етап навчання для майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва, які попередньо пройшли І теоретичний етап в онлайн-форматі.????

 

????Навчання з приготування страв для шкільного харчування проводила майстер-тренер ????Людмила Волинець, яка пройшла практичну підготовку у м. Бориспіль та м. Львів.☝️

 

????Під час навчання учасники ????Ковальчук Володимир – Київський професійний коледж мистецтва та технологій сервісу, ????Головінська Світлана, ????Коваль Ірина – Київський професійний коледж технологій та дизайну, ????Янковська Оксана, ????Тростогон Юлія – Київське вище професійне училище водного транспорту, готували страви зі “Збірника рецептур шкільного харчування”, використовуючи як стандартне, так і сучасне інноваційне обладнання.????
????Всі учасники успішно завершили практичний етап для отримання сертифікатів та статусу тренерів Кулінарного хабу.????