21.06.2023
Офіціант – творча професія сфери ресторанного сервісу, одна з найбільш масових професій. Щоб забезпечити високий рівень обслуговування в сучасних ресторанах та кафе офіціант повинен володіти різними видами обслуговування споживачів та сервіровки столів в ресторанах, кафе та барах з включенням в меню виготовлених на замовлення та фірмових страв, напоїв, кондитерських виробів.
У Державному професійно- технічному навчальному закладі «Київське вище професійне училище водного транспорту» в групі П-34 під керівництвом майстра виробничого навчання Лариси Секрет, пройшла кваліфікаційна пробна робота з професії офіціант, кваліфікація офіціант 3 розряду.
Здобувачі освіти успішно здали кваліфікаційну пробну роботу і показали високі професійні компетенції.