3D Тур
Приймальна директора(044) 428-71-04

Методична комісія педагогічних працівників професій галузі громадського харчування

Методична комісія педагогічних працівників професій галузі громадського харчування

 

Голова методичної комісії Холод Юлія Юріївна – майстер виробничого навчання, педагогічне звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії»

 

Члени методичної комісії:

Андрусишен Д.В. – майстер виробничого навчання

Биховченко О.В. – викладач професійно-теоретичної підготовки, кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії», педагогічне звання «старший викладач»

Дахно О.М. викладач професійно-теоретичної підготовки, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач-методист»

Зінченко Н.В. – старший майстер, педагогічне звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії»

Зотова Л.А. – майстер виробничого навчання

Гордієнко К.А. майстер виробничого навчання

Мартиненко Л.В. – майстер виробничого навчання, педагогічне звання «майстер виробничого навчання І категорії», викладач, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «старший викладач», кандидат педагогічних наук

Пацюк Н.О. – викладач професійно-теоретичної підготовки, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»

Секрет Л.А. – майстер виробничого навчання, педагогічне звання «майстер виробничого навчання І категорії»

Стельмах С.М. – методист, викладач, кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії»

Таран О.В. – майстер виробничого навчання

Тростогон Ю.В. – майстер виробничого навчання, педагогічне звання «майстер виробничого навчання І категорії»

Тростогон С.С. – майстер виробничого навчання, педагогічне звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії»

Щербань І.С. – майстер виробничого навчання

Янковська О.О. – майстер виробничого навчання педагогічне звання  «майстер виробничого навчання І категорії», викладач, кваліфікаційна категорія «спеціаліст другої категорії»,

 

Методична проблема над якою працює комісія: «Сучасні освітні цифрові інструменти для підвищення рівня компетентності учасників освітнього процесу»