3D Тур
Приймальна директора
(044) 428-71-04
info@kvpuvt.kiev.ua
Укр
Про нас
Історія
Кадровий склад
Структура управління
Сторінка директора
Адміністрація
Педагогічний колектив
Викладачі
Майстри виробничого навчання
Вакансії
Перспективний план розвитку
Центр кар’єри
Освітні проєкти
Вакансії
Публічна інформація
Статут
Ліцензії
Атестація
Зразки бланків документів про освіту
РЕЄСТРИ ТА СЕРВІСИ ЄДЕБО
Реєстр суб’єктів освітньої діяльності
Реєстр документів про освіту
Реєстр сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання
Реєстр студентських (учнівських) квитків
Реєстр сертифікатів педагогічних працівників
Фінансові документи та звітність
Державні закупівлі
Річний план закупівель
Мова навчання
Положення
Академічна доброчесність
Якість освіти
Критерії оцінювання педагогічних працівників
Умови доступності для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Булінг, насильство, SOS, корупція
Антибулінгова політика
Насильство
SOS
Протидія корупції
Навчання
Розклад дзвінків
Розклад занять
Змішане навчання
Розклад дзвінків
Розклад уроків
Положення / змішане навчання
Електронний журнал
Електронні кабінети педагогічних працівників
Електронна бібліотека – Професійна підготовка
Всеукраїнська школа онлайн
Google Classroom
Контингент
Матеріально-технічна база
Зовнішнє незалежне оцінювання (НМТ)
Бібліотека
Електронна бібліотека – Загальноосвітня підготовка
Електронна бібліотека – Професійна підготовка
Бібліотечні уроки
Цікавий календар
Пам’ятні та знаменні дати
Освітній портал для викладачів, учнів, батьків
Кібербезпека та інформаційна безпека
Права та обов’язки учасників освітнього процесу
Наша гордість
Стипендіальне забезпечення
Внутрішня система якості освіти
ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
Навчання для дорослих
Охорона праці та безпека життєдіяльності
Методична платформа
Організація методичної діяльності
Положення
Віртуальний методичний кабінет
Методична рада
Структура методичної ради
Методична тема, за якою працює педагогічний колектив
План роботи
Методичні комісії
Методична комісія гуманітарних і суспільних дисциплін
Методична комісія педагогічних працівників професій галузі громадського харчування
Методична комісія педагогічних працівників професій галузі водного транспорту, викладачів Захисту України та фізичної культури
Методична комісія викладачів природничо-математичної підготовки
Якісний склад педагогічних працівників
ЗВІТИ
Школа молодого педагога
Атестація педагогічних працівників
Самоосвіта, підвищення кваліфікації та стажування педагогічних працівників
Методична скарбничка
Методичні рекомендації
Вебінари
Тижні професійної майстерності, предметні тижні
Участь в інноваційних проєктах
Виховна робота
Учнівське самоврядування
Профорієнтаційна робота
Сторінка психолога та соціального педагога
Дозвілля
Батькам
Опитування здобувачів освіти та педагогічних працівників
Захисники
Абітурієнту
ОНЛАЙН-ЗАЯВКА
Наші професії
Курсова підготовка
Правила прийому
Пільги вступникам
Приймальна комісія
Профорієнтація/Дні відкритих дверей
Контакти
Укр
Приймальна директора
(044) 428-71-04
info@kvpuvt.kiev.ua
Пошук
Електронна бібліотека – Професійна підготовка
Головна
Навчання
Бібліотека
Електронна бібліотека – Професійна підготовка
Електронні бібліотеки української книги
Плавсклад
Підручник «Допуски, посадки та технічні вимірювання» /В. З. Набродов. — Київ : Літера ЛТД, 2019. — 224 с.
Підручник «Електротехніка та основи електроніки» / А. М. Гуржій, С. К. Мещанінов, А. Т. Нельга, В. М. Співак. – Київ : Літера ЛТД, 2020. – 288 с.
Підручник «Матеріалознавство та технологія металів» / А. М. Власенко – Київ : Літера ЛТД, 2019. – 224 с.
Підручник «Основи охорони праці» / Л.Е. Винокурова, М.В. Васильчук — Київ, «Вікторія» 2001. - 192 с.
Підручник «Технічне креслення» / В.К. Сидоренко — Львів «Оріяна-Нова», 2000. – 497с.
Навчальний посібник «Основи слюсарної справи» / А.Ф. Попов, Т.В. Пахар, О.В. Паржницький, Г.Ю. Шулепіна, — Чернівці, «Букрек», 2020. 224 с.: іл.
Навчальний посібник «Енергетичні установки» / «Видавництво САГА», 2008. – 320 с.з іл.
English for marine engineers students book With quick grammar guide
Бармен. Офіціант. Кухар. Пекар
Онлайн-бібліотека кулінара
Англійська мова для працівників ресторанно-готельного бізнесу /Кулешова О. Київ, 2020, 23с
Опорний конспект, Термінологічний ілюстрований словник з англійської мови
Методичні рекомендації з вивчення іноземної мови Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, каф. іноземних мов; О. М. Бондаревська, І. Ю. Сіняговська, Д. В. Фурт. – Кривий Ріг : [ДонНУЕТ], 2017. – 208 с.
Дизайн навчальний посібник Т.С. Незвещук-Когут. Чернівці 2021
Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві татуризмі навч. посібник Н. М. Влащенко ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2018. –373 с.
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв / Н. Будник А. Кайнаш А. Лукаш/ Полтава, ПДАУ, 2021
Підручник "Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів" / ДОЦЯК В.С. : Київ, 1998, с. 544
Збірник рецептур національних страв та культурних виробів / О.В. Шалимінов, Київ, 2007, с. 848
Збірник рецептур страв національних страв та кулінарних виробів/ Київ/А.С.К. 2000
Збірник технологічної документації / М.В.Мелько, О.С.Ступін. – Львів : СПОЛОМ, 2016. – 226 с.
Збірник рецептур Ростовський В.С./ К. 2010.-324с.
Електронний архів: Монографії, підручники, навчальні посібники з професії кухар, пекар Національного університету харчових технологій
Підручник «Барна справа» Ростовський В. С., Шамян С. М.Підручник. 2_ге вид.– К.: Центр учбової літератури, 2011. – 395 с.
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з професій: кухар, кондитер, офіціант, бармен «Облік, калькуляція і звітність» / Р.В. Карпенко. Харків, 2015. – 341 с.
Силабус навчальної дисципліни «Барна справа і організація роботи сомельє» Мальована О.Г., ПВНЗ Університет Короля Данила. Факультет суспільних і прикладних наук. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, Івано-Франківськ – 2020. – 17с.
ПОСІБНИК ДО УРОКІВ з предмету «ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ ТА ЗВІТНІСТЬ» Богуслав
Робочий зошит: облік, калькуляції, звітність С. Л. Костючик
Навчальний посібник: Основи обліку та звітність:/ А.А. Лежавська, Бердянськ: БЕГК БДПУ, 2020
Навчальний посібник «Основи ресторанної справи»: / укл. Г.Я. Круль. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 496 с.
Навчальний посібник «Організація ресторанного господарства» / А.А. Архіпов — Київ, «Центр учбової літератури», 2007. — 280 с.
Підручник «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства»/ За ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов.– К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с.
Підручник «Організація виробництва та обслуговування», / С.Л. Костючик, Н.І. Мельник, В.О. Калиновський – м. Камінь–Каширський, 2009. – 76с.
Довідник офіціанта «Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа» / Я.М. Сало — Львів: Афіша, 2007. —301 с.
Навчальний посібник «Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства)» / С. Г. Кравець, Н. П. Камінська, О. Г. Оліферчук, за наук. ред. С. Г. Кравець – К.: Інститут професійно-технічної освіти НАПН України, 2015. – 202 с.
Навчальний посібник «Організація ресторанної справи» / Самодай В. П.: навч. посіб. / В. П. Самодай, А. І. Кравченко. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2015. – 424 с.
Навчально-методичний посібник «Організація виробництва та маркетинг в галузі харчових технологі» / Перчук О.В., Ржевська Н.В., Джетере О.С.: навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 015.21 «Професійна освіта (харчові технології)». Переяслав-Хмельницький: Київ обл.): 2019 рік 239 с.
Навчальний посібник «Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані» / В.В. Архіпов, А.В. Архіпова, Т.В. Іваннікова — Київ, «Фірма «ІНКОС», Центр навчальної літератури, 2007 – 382 с.
Навчальний посібник «Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення» / І.В. Сирохман, В. М. Завгородня. — Київ, «Центр учбової літератури», 2009. — 544 с.
Посібник-практикум "Гігієна і санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі" / В.В. Євлаш, Л.В. Газзаві-Рогозіна, М.Л. Серік, Л.І. Сєногонова – Х. Світ Книг, 2020. 224 с.
Підручник «Основи фізіології та гігієни харчування» / Н.М. Зубар — Київ, «Центр учбової літератури», 2010. — 336 с.
Підручник «Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування / О.М. Олійник. — Львів: Оріяна-Нова, 1998. – 124 с.
Навчальний посібник «Фізіологія харчування: Практикум» / Н.М. Зубар, М.К. Булгакова — Київ, «Центр учбової літератури», 2013. — 208 с.
Навчальний посібник Мікробіологія харчових виробництв: навчальний посібник для студентів напряму підготовки «Харчові технології» / Соломон А.М., Казмірук Н.М., Тузова С.Д.. – Вінниця: РВВ ВНАУ, 2020. – 312 с.
Довідник Харчова біотехнологія [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 136 с.
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» / Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко - К, ТОВ «ЛДЛ», 2014 – 319 с.
Підручник (ІІІ РОЗРЯД) «Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів» В.С. Доцяк — Київ, «Наш час», 2014. — 400 с.; іл.
Підручник (ІV РОЗРЯД) «Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів» В.С. Доцяк — Київ, «Наш час», 2014. — 400 с.; іл.
Підручник «Українська кухня» / В.С. Доцяк – 2-ге вид. перероб. та допов. — Львів: Оріяна-Нова, 1998. – 567 с.
Підручник «Технологія м’яса та м’ясних продуктів»: / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. — К.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.
Підручник «Технологія хлібопекарського виробництва» / В.І. Дробот — Видавництво: НУХТ, 2002. — 363 с.
Підручник «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів / Г.Т. Зайцева, Т.М. Горпинко — Київ, «Вікторія» 2002. - 400 с.
Підручник «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів» / Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. — К. : Вікторія, 2002. — 400 с.
Навчальний посібник «Основи пекарської справи»: міні-навчальний посібник для учнів ЗП (ПТ)О з професії „Пекар” / Самченко Н.М. - Решетилівка, 2021. – 107 с.
Навчально-методичний посібник «Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві» (задачник): / За ред. члкор. В.І. Дробот. — К.: Кондор, 2010. — 440 с.
Навчально-методичний посібник «Харчові технології: технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі» / Перчук О.В., Усатенко Н.Ф., Джетере О.С. навчально-методичний посібник Професійна освіта (Харчові технології)». Переяслав-Хмельницький: Київ обл.): 2019 рік 196 с.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» / Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк. — Київ: Грамота, 2020. — 280 с.: іл.
Навчальний посібник Лабораторний практикум із дисципліни «Харчові технології»: навч. Посібник / Ф.В. Перцевой, О.Б. Дроменко, П.В. Гурський (та ін.); за ред. Ф.В. Перцевого. – Х.: ХДУХТ, 2015 . – 170 с.
Робочий зошит для лабораторних робіт з предмету «Основи технохімічного контролю хлібопекарського виробництва» / Сидорук Ю.В. – Луцьк, ВоФК НУХТ, 2021. – 21с.
Навчальний посібник «Основи підприємництва»: / Карпюк Г.І.Навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти. - Донецьк. 2021.– 106с.
Підручник "Трудове право України" / Ю.П.Дмитренко. — К.: ЮрiнкомIнтер, 2009.—624 с.
Підручник «Основи охорони праці» / Л.Е. Винокурова, М.В. Васильчук, М.В. Гаман — Київ, «Вікторія» 2001. - 192 с.
Посібник "Основи енергоефективності" /Задорожна І.П. – Львів – 2011 / с.78.
Конспект лекцій "Енергозбереження і енергоефективність" / Є.В. Вербицький- К.: НТУУ “КПІ”, 2014. – 106 с.
Підручник «Устаткування підприємств громадського харчування» / Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко. – К, ТОВ «ЛДЛ», 2005 – 314 с.
Підручник "Обладнання закладів ресторанного господарства" / Акімова Л.М. Київ 2018
Підручник «Машини та обладнання хлібопекарського виробництва»: Гвоздєв О.В., Ялпачик Ф.Ю., Олексієнко В.О. Підручник / О.В. Гвоздев, Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко. – К.: Вища освіта, 2010. — 307 с.: іл.
Конспект лекцій "Проектування харчових виробництв" / В. М. Махинько, О. О. Кохан, Л. В. Махинько.– К. НУХТ, 2020. – 98 с.
Посібник "Етика та естетика" навчально-методичний посібник (у схемах і таблицях) / за наук. ред. проф. В. С. Бліхара. Львів: ПП «Арал», 2018. 204 с.
Навчальний посібник "Іноземна мова" (за професійним спрямуванням): основи бізнесу та підприємництва : / Т. А. Борова, Н. О. Бутковська. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. – 197 с.
Підручник «Їжа та харчування» «Food and nutrition», 124 с.
The Visual Dictionary of Food Kitchen by Ariane Archambault, Jean-Claude Corbeil