21.09.2022
21 вересня 2022 року в ДПТНЗ “Київське вище професійне училище водного транспорту” пройшла проміжна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар третього розряду» в якій взяли участь здобувачі освіти груп П-23 “кухар пекар”, П-24 “кухар, офіціант”.
Здобувачі освіти показали хороші теоретичні знання – написання тестових завдань та практичні вміння і навички з приготування їжі. Вони самостійно виконували технологічні операції при приготуванні страв, дотримувались правил охорони праці. Здобувачі освіти презентували комісії приготовлені ними різноманітні страви такі як страви з м’ясної котлетної маси, страви з яєць, перші страви, страви та гарніри з овочів і грибів, “родзинкою” захисту були страви української кухні.
За підсумками перевірки теорії та виконаної пробної роботи всі учні отримали 3 розряд кухаря.
Незважаючи на особливі умови проходження виробничої практики та реалії сьогодення, виробнича практика для здобувачів освіти груп П–23 за професією “Кухар,пекар” (майстер виробничого навчання Світлана Володимирівна Сомова ) і П-24 за професією “Кухар,офіціант” (майстер виробничого навчання Янковська Оксана Олександрівна) пройшла успішно та стала ще одним етапом професійного зростання. Весь набутий творчий кухарський арсенал здобувачів освіти був використаний під час виконання завдань кваліфікаційних пробних робіт на здобуття кваліфікації кухар 3 розряду, які проходили у приміщенні лабораторій ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту Згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт кожен здобувач освіти отримав завдання, яке відповідало рівню кваліфікації кухаря 3 розряду. Запорукою успішної роботи здобувачів освіти стала висока практична підготовка. Всі успішно справились із завданням і отримали оцінки високого та достатнього рівня. Бажаємо успіхів майбутнім кухарям, а також наполегливості та натхнення у здобутті кваліфікації кухаря 4 розряду. Вчіться майстерності та професіоналізму, щоб у недалекому майбутньому стати хорошими фахівцями своєї справи!