23 грудня 2021 р. майстром виробничого навчання Тростогон Світланою Соловеєвною проведено відкритий урок виробничого навчання із здобувачами освіти групи П-22 за професією “Кухар” з теми «Приготування напівфабрикатів з м’яса», були присутніми члени методичної комісії з професії «Кухар» та адміністрація ДПТНЗ «Київське вище професійне училище водного транспорту», які дали позитивну оцінку уроку і підготовленості здобувачів освіти.
Мотивацією освітньої діяльності здобувачів освіти є те, що в Україні ?? надзвичайно широкий асортимент гарячих м’ясних страв. Для приготування їх використовують свинину, яловичину, баранину, птицю, кроликів… Про те серед цих видів м’яса, віддають перевагу свинині?. Вона користується великим попитом у населення і є джерелом повноцінних білків, жирів, мінеральних та екстрактивних речовин.