Заходи
05.05.2025
З 05 по 09 травня 2025 року стартував Тиждень професійної освіти
Гасло тижня: “Творимо майбутнє професії разом”
ЗВІТ ТИЖНЯ
Мета проведення: підвищити рівень професійної майстерності педагогічних працівників та здобувачів освіти; сприяти обміну досвідом та найкращими практиками між майстрами виробничого навчання різних професій; забезпечити практичну спрямованість навчання та ознайомити здобувачів освіти з сучасними тенденціями галузі; посилити співпрацю закладу освіти з представниками професійної сфери та культурними установами; підвищити престиж робітничих професій серед здобувачів освіти та громадськості.
З великою радістю ділиться чудовими новинами першого дня з тижня професійної освіти “Творимо майбутнє професії разом!”
Справжнім святом знань та кулінарної майстерності став теоретичний квест “Смак України: кулінарна спадщина” серед наших талановитих здобувачів освіти з професії Кухар – груп П-22, П-23 та П-24!
У захопливій боротьбі за звання кращих знавців Української кухні, наші здобувачі освіти продемонстрували глибокі знання традицій, інгредієнтів та особливостей приготування національних страв.
Кожна команда проявила кмітливість, злагодженість та справжній командний дух!
За результатами напруженого квесту перемогу здобула команда групи П-23 у складі:
- Деремед Яна
- Журман Вероніка
- Марочко Аліса
Друге почесне місце, з однаковою кількістю балів, розділили дві чудові команди Група П-22:
- Усок Богдан
- Жабуровська Ольга
- Калько Анжеліка
Та здобувачі освіти групи П-24:
-
- Сольська Іванна
- Радчук Ангеліна
- Мовчанюк Євген
Щиро вітаємо переможців та всіх учасників квесту!
Ваша наполегливість та любов до кулінарної справи надихають! Бажаємо вам нових звершень та смачних перемог у майбутньому! Дякуємо викладачам Оксані Биховченко та
Наталі Пацюк за цікавий та змістовний
Квест!
Більше тут…
2 день тижня професійної освіти в ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту, пройшов насичено та цікаво. В першій половині дня майстри виробничого навчання: Людмила Мартиненко та Євгеній Жуль разом зі здобувачами освіти провели профорієнтаційний захід під гаслом: “Обирай майбутнє: професії в бібліотечному просторі”
В другій половині дня відбувся концерт присвячений найважливішим жінкам у нашому житті- наших МАМ.

У залі на всіх мам чекав особливий сюрприз — свіжовипечені булочні вироби, які майстри виробничого навчання
Юлія Холод та
Людмила Зотова з любов’ю приготували для них. Кожен шматочок свіжої здоби — це подяка за їхню турботу, терпіння та безмежну любов.
А оркестру, який створив неперевершену атмосферу, ми подарували смачний коровай, щоб підтримати їхні сили та натхнення.
Сьогодні, на
третій день, ми мали неймовірну нагоду навчатися у Бренд-шефа #КатериниКрижанівської! Вона провела для наших здобувачів освіти
захоплюючий майстер-клас з приготування: “Сучасних солоних закусок”.
Це був справжній кулінарний марафон, де кожен зміг відкрити для себе нові техніки, смаки та натхнення!
Дякуємо Катерині за її професійність, енергію та готовність ділитися знаннями! І, звичайно, величезне дякуємо нашим здобувачам за їхню наполегливість та бажання вчитися, навіть у таких умовах.
Ми йдемо далі, бо знаємо:
#Професійна освіта — це ключ до успіху!
4 день тижня професійної освіти під гаслом “Синергія майстерності” в ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту, відбувся незабутній майстер-клас “Часткові компетенції: відчуй себе і в іншій професії»!
Здобувачі освіти з професії Кухар мали можливість спробувати себе у ролі моториста та під професійним керівництвом майстра виробничого навчання Віктора Поліщука, вони виготовили гарнірні кільця, навчаючись нових технік та розширюючи свої знання. А Мотористи, у свою чергу, поринули у світ кулінарії та під професійним керівництвом майстрів виробничого навчання Юля Тростогон-Трач та Лариса Секрет приготували Українську локшину за італійським рецептом – та відчули себе справжніми майстрами кухні!
Такий обмін досвідом допомагає нам краще пізнати різні професії, підвищує мотивацію і формує командний дух. Дякуємо всім учасникам за активну участь та натхнення!
Завершився тиждень професійної освіти. І заключним смачним заходом було проведено “Українська кухня”!
У меню:
* Ароматна чумацька каша з димком, зварена на вогні
* Хрусткі та соковиті смажені крильця
* Ніжні млинці
* Прохолодний та освіжаючий узвар
Ми пригощали всіх здобувачів освіти та весь колектив, ділячись теплом та смаком українських традицій! Дякуємо всім, хто долучився до цього смачного свята!
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися! Дякуємо майстрам виробничого навчання за знання та креативність!