06 -10 травня 2024 в ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту,
стартував Тиждень професійної освіти.
Це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже протягом багатьох років користуються значним попитом на ринку праці Києва, а роботодавці готові пропонувати їм конкурентні заробітні плати та достойні умови праці.
II день Тиждень професійної освіти в ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту, розпочався з цікавих та пізнавальних заходів: STEM тематична сучасна сервіровка столу та
Екзотичний майстер-клас, приготування коктейлів, які пройшли під професійним керівництвом майстра виробничого навчання Оксана Янковская для здобувачів освіти за професією кухар, офіціант.
ІІІ день тижня професійної освіти в ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту пройшов цікаво та насиченно. Сьогодні здобувачі освіти 2 та 3 курсів за професією кухар, приймали участь в конкурсі «Future professional 2024», а здобувачі освіти 1 курсів виборювали перемогу в конкусі «Skillful cook 2024».
Здобувачі освіти груп П-22, П-23, П-24, П-33, П-34, Т-13 готували страви з м’яса та риби. Учні продемонстрували свій професіоналізм, який вони здобули в навчальному закладі та під час проходження виробничої практики на підприємствах міста.
Вітаємо з перемогою:
І місце – Денис СКРИПЛЬОВ група П-22,
ІІ місце – Вероніка ВЕДМІДЬ група П-22 та Петро ВАРАКСІН група П-23,
ІІІ місце – Анастасія ПЕТРИК група П-22 та Єлизавета ОЛЬШЕВСЬКА група П-32.
Здобувачі І курсів груп: П-12, П-13, П-14 проявили свою творчість та фантазію при приготуванні страв з овочів. Вітаємо переможців:
І місце Ангеліна РАДЧУК група П-14,
ІІ місце Іванна СОЛЬСЬКА група П-14,
ІІІ місце Данило САВОН група П-12 та Вероніка ЖУРМАН група П-13.
Бажаємо всім учасникам творчих успіхів та креативності.
Поки здобувачі освіти змагалися на конкурсі, дорослі не гаяли часу та приймали участь у короткострокових курсах “Приготування пасхальної випічки” під професійним керівництвом майстра виробничого навчання Людмила Зотова.
Дякуємо учасникам сьогоднішніх заходів, дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися!!!
Здобувачі освіти груп П-22, П-23, П-24, П-33, П-34, Т-13 готували страви з м’яса та риби. Учні продемонстрували свій професіоналізм, який вони здобули в навчальному закладі та під час проходження виробничої практики на підприємствах міста.
Вітаємо з перемогою:
І місце – Денис СКРИПЛЬОВ група П-22,
ІІ місце – Вероніка ВЕДМІДЬ група П-22 та Петро ВАРАКСІН група П-23,
ІІІ місце – Анастасія ПЕТРИК група П-22 та Єлизавета ОЛЬШЕВСЬКА група П-32.
Здобувачі І курсів груп: П-12, П-13, П-14 проявили свою творчість та фантазію при приготуванні страв з овочів. Вітаємо переможців:
І місце Ангеліна РАДЧУК група П-14,
ІІ місце Іванна СОЛЬСЬКА група П-14,
ІІІ місце Данило САВОН група П-12 та Вероніка ЖУРМАН група П-13.
Бажаємо всім учасникам творчих успіхів та креативності.
Поки здобувачі освіти змагалися на конкурсі, дорослі не гаяли часу та приймали участь у короткострокових курсах “Приготування пасхальної випічки” під професійним керівництвом майстра виробничого навчання Людмила Зотова.
Дякуємо учасникам сьогоднішніх заходів, дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися!!!
IV день тижня професійної освіти. В рамках тижня здобувачами освіти та майстрами виробничого навчання була організована: Благодійна ярмарка-продаж для підтримки ЗСУ та конкурс профорієнтаційних роликів «Моя професія-моє майбутнє».
V день Професійної освіти в ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту пройшов дуже продуктивно та цікаво. Сьогодні здобувачі освіти змогли спробувати себе в іншій професії, кухарі стали мотористами, а мотористи кухарями.
Курс – часткових компетенцій «Відчуй себе в іншій професії «Motorist-cook skills» для здобувачів освіти груп: П-12, П-13, П-14 за професією кухар пройшов під чітким керівництвом майстра виробничого навчання Поліщука Віктора Левоновича в слюсарній майстерні, а ось групи П-11, П-21 за професією моторист (машиніст), стерновий ( керманич) працювали під чітким керівництвом майстрів виробничого навчання Юля Тростогон-Трач та Алена Таран в кухні лабораторії. Здобувачі освіти були дуже задоволенні здобутими новими навичками. Дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчати та навчатися.
Курс – часткових компетенцій «Відчуй себе в іншій професії «Motorist-cook skills» для здобувачів освіти груп: П-12, П-13, П-14 за професією кухар пройшов під чітким керівництвом майстра виробничого навчання Поліщука Віктора Левоновича в слюсарній майстерні, а ось групи П-11, П-21 за професією моторист (машиніст), стерновий ( керманич) працювали під чітким керівництвом майстрів виробничого навчання Юля Тростогон-Трач та Алена Таран в кухні лабораторії. Здобувачі освіти були дуже задоволенні здобутими новими навичками. Дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчати та навчатися.