3D Тур
Приймальна директора(044) 428-71-04

«Український чай запорука здоров’я та бадьорості»

Заходи
20.10.2023
Круглий стіл «Чайні традиції України» який пройшов під гаслом: «Український чай запорука здоров’я та бадьорості», який підготували майстри виробничого навчання Лариса Секрет та Олена Таран . Секрети виготовлення та заварювання чаю, чайні традиції українців та ще багато цікавих таємниць розповіли нам майстри виробничого навчання. Під час обговорення підсумків тижня був солодкий та дуже смачний «комплімент» від наших творчих майстрів виробничого навчання з дуже корисними та неймовірно смачними різновидами чаю з м’яти, лісових ягід, трав. “Комплімент”означає маленьке, «на один зубок» частування від шеф-кухаря, яке передує замовленим гостем стравам. У Франції це називається amuse de bouche, що в перекладі дослівно означає «розвага для рота».
Дякуємо організаторам найсмачнішого предметного тижня: в.о.заступника директора з виробничої роботи, старшому майстру виробничого навчання Вадим Железняков, голові комісії Наталія Зінченко , Юля Тростогон-Трач , Світлана Тростогон , Людмила Зотова , Світлана Володимирівна Сомова ,Секрет Ларисі, Мартиненко Людмилі Василівні, Пацюк Наталі Олександрівні, Биховченко Оксані, Оксана Янковская , Дахно Ользі Миколаївні, Алена Таран ! Знову ж таки прийміть найсмачніші, найтепліші, найщиріші привітання з Міжнародним днем кухаря. Кухня – це мистецтво, а професійні кухарі – справжні віртуози. Бажаємо шедевральних страв, нових корисних рецептів, високих оцінок за старання і невтомну працю. Готуйте з любов’ю, і успіх чекає на вас неодмінно.