28.03.2025
28 березня у ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту, викладачем професійно-теоретичної підготовки, Биховченко Оксаною, проведено відкритий урок з предмету «Організація виробництва та обслуговування».
Здобувачі освіти на попередніх уроках теоретичного курсу опанували знання з видів столової білизни та її підготовки з використанням аксесуарів при сервіруванні столу, задіяли цифрові навички по виконанню гугл-тестів, розміщені на персональному сайті викладача, а за оголошеними критеріями оцінювання приступили до практичних навичок по виконанню вправ зі складання серветок простими і складними способами.
Під час відпрацювання лабораторно-практичної роботи, викладач акцентувала увагу на індивідуальному темпі складання серветок здобувачами освіти, стимулюючи досягнення успіху у тих, хто встигав виконати завдання, та надавала підтримку тим, хто потребував додаткового часу для завершення завдання.
У кафе, ресторанах використовують різноманітні способи складання серветок для сервірування столів (сніданку, обіду, вечері, тематичних столів). Це показує гостеві, що його в закладах харчування чекають, а також для естетичного задоволення та створення комфортних умов, при обслуговуванні.
Дякуємо Биховченко Оксані Василівні за змістовний і професійно проведений урок з використанням інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі. Ваша методична майстерність, індивідуальний підхід та вміння мотивувати, надихають здобувачів освіти на навчання й самовдосконалення.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися!