3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

Всеукраїнський тиждень професійної освіти

Заходи
22.05.2023
  • 26 травня 2023 року заключний день Всеукраїнського тижня професійної освіти.
Сьогодні у ДПТНЗ «Київське вище професійне училище водного транспорту» відбувся захід під назвою «Інтерв’ю з випускником. Мої досягнення у професії». До нас завітали випускники 2021 та 2022 року – Олександр Виговський, Назар Безсмертний і Данило Леон з мотиваційними розповідями про свій кар’єрний зріст і успіхами у своїй професії.
Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.
Якщо ти хочеш досягти успіху, не думай про нього.
Просто роби те, що любиш, і вір — успіх прийде сам.
Девід Фрост американський журналіст
  • 24 травня 2023

У рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти, майстринями виробничого навчання Людмилою Зотовою, та Наталією Зінченко ДПТНЗ “Київське вище професійне училище водного транспорту”, проведено профорієнтаційний майстер-клас «Декорування капкейків» з метою популяризації професій пекар.

Читати далі…

  • 23 травня 2023

В стінах ДПТНЗ “Київське вище професійне училище водного транспорту” у рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти, викладачем професійно-теоретичної підготовки Олегом Яцишиним проведено майстер-клас на тему “Розташування навігаційних знаків на ділянці річки” з метою ознайомлення з майбутнім предметом лоція внутрішніх суднохідних шляхів та популяризації професій стерновий, судноводій малотоннажного судна.

Читати далі…

Та завітав шеф-кухар Асоціації шеф-кухарів України Владислав Володін з майстер-класом на дуже важливу і сучасну тему нашого сьогодення: «Етнографія локальних продуктів в сучасній українській кухні» для здобувачів освіти II курсу, з метою використання локальних продуктів своєї країни з сучасним використанням їх в кулінарії. Адже Українська кухня має всі шанси увійти в історію “Високої кухні”.

Читати далі…

  • 22 травня 2023

У рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти, здобувачами освіти (груп П-23 і П-24) разом з майстринями виробничого навчання Людмилою Мартиненко, Оксаною Янковською та Світланою Сомовою ДПТНЗ “Київське вище професійне училище водного транспорту”, відвідано з освітньою екскурсією ресторан «Львівська амбасада» метою якої є популяризація професій кухар, офіціант.

Читати далі…