3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

План проведення тижня з професій кухар, офіціант, пекар, бармен

Без рубрики
13.10.2023

План проведення тижня з професій кухар, офіціант, пекар, бармен 

методичної комісії педагогічних працівників галузі громадського харчування під гаслом: «Українська кухня як символ непереможної нації»

 

Мета проведення: розвивати  самостійність творчого пошуку здобувачів освіти, любов до своєї професії,  поглибити знання з технології приготування їжі, виховувати у здобувачів освіти зацікавленість до традиційних страв української кухні, повагу до культури й спадщини українського народу, патріотизм

Учасники: майстри виробничого навчання, наставники, молоді  спеціалісти, здобувачі освіти 1, 2, 3 курсів (професії – кухар; кухар, офіціант; кухар, пекар; бармен  судновий)

 

16.10.2023 в ДПТНЗ “Київське вище професійне училище водного транспорту” розпочався предметний тиждень з професії: кухар, офіціант, пекар, бармен, під гаслом: “Українська кухня як символ непереможної нації”. Стартував він з дуже цікавого та пізнавального заходу: ” Родинні рецепти з покоління в покоління”, під гаслом дня:” Нескорені страви моєї родини”. Здобувачі освіти навчального закладу разом зі своїми матусями та бабусею готували страви з таємницями своєї родини. Захід пройшов в дуже теплій та цікавій родинній атмосфері. Дякуємо здобувачам освіти групи П-12 Савон Данилу та бабусі за дуже цікавий “Борщ” з надзвичайними галушками; П-22 Удовенко Іванні та її мамі за цікаві та смачні “Сирники”; П-23 Вараксіну Петру та його мамі за дуже сучасні та винахідливі ” Вареники” з картоплею та копченими шкварками; П-24 Шевчук Варварі та її мамі за надзвичайно – незвичайні смачні овочеві “Деруни”. Висловлюється подяка майстрам виробничого навчання: Світлані Тростогон, Наталії Зінченко, Людмилі Зотовій, Юлії Тростогон за організацію заходу. Разом до перемоги!  Читати далі…