3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

Предметний тиждень з професії: кухар, офіціант, пекар, бармен, під гаслом: “Українська кухня як символ непереможної нації”

Заходи
16.10.2023

16.10.2023 в ДПТНЗ “Київське вище професійне училище водного транспорту” розпочався предметний тиждень з професії: кухар, офіціант, пекар, бармен, під гаслом: “Українська кухня як символ непереможної нації”. Стартував він з дуже цікавого та пізнавального заходу: ” Родинні рецепти з покоління в покоління”, під гаслом дня:” Нескорені страви моєї родини”. Здобувачі освіти навчального закладу разом зі своїми матусями та бабусею готували страви з таємницями своєї родини. Захід пройшов в дуже теплій та цікавій родинній атмосфері. Дякуємо здобувачам освіти групи П-12 Савон Данилу та бабусі за дуже цікавий “Борщ” з надзвичайними галушками; П-22 Удовенко Іванні та її мамі за цікаві та смачні “Сирники”; П-23 Вараксіну Петру та його мамі за дуже сучасні та винахідливі ” Вареники” з картоплею та копченими шкварками; П-24 Шевчук Варварі та її мамі за надзвичайно – незвичайні смачні овочеві “Деруни”. Висловлюється подяка майстрам виробничого навчання: Світлані Тростогон, Наталії Зінченко, Людмилі Зотовій, Юлії Тростогон за організацію заходу.

Читати далі…