3D Тур
Приймальна директора(044) 425-54-27

В рамках професійного тижня «Проведення Cookery School для дорослого населення»

Заходи
20.10.2023
19.10.2023 ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту продовжує свій тиждень професійної майстерності з професії кухар, пекар, офіціант, бармен.
День був дуже насиченим та цікавим. Першим заходом було проведення професійного майстер – класу «Проведення Cookery School для дорослого населення», під гаслом: «Французький macaron з Українською колористикою», під професійним керівництвом майстра виробничого навчання Людмилою Зотовою. Учасники майстер – класу готували власноруч смачний та популярний десерт сьогодення патріотичний макарон з шоколадним ганашем. Відвідувачі отримали масу позитивних емоцій.
«Профорієнтаційний нетворкінг» є невідємною складовою насиченого життя Київського вищого професійного училища водного транспорту, який сьогодні пройшов під гаслом: «Популяризація професії кухар, можливості та перспективи». Здобувачі освіти школи №93 Подільського району, із задоволенням прийняли активну участь в майстер – класах з «Різновиди формування та випікання булочок» під професійним керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Тростогон та здобувачів освіти групи П-24 Тетяни Корнелюк, Дмитра Свертоки, Дениса Стиценка, Павла Тимощука. Здобувачі освіти отримали захоплення від процесу формування та випікання булочок. Наступним відвідуванням учнів став майстер – клас «Мистецтво складання серветок» під професійним керівництвом майстра виробничого навчання Оксани Янковської та здобувачів освіти групи П-34 Анни Надіяйло, Єлизавети Лелюшкіної, які продемонстрували тонкощі естетичного складання серветок різними способами для святкового столу.
Фінальним акордом дня, став професійний захід «Сходинками успіху до майбутньої професії» під гаслом: «Конкуренто спроможній працівник- міцна нація» під чітким керівництвом майстрів виробничого навчання Світлани Сомової та Світлани Тростогон, для здобувачів освіти першого курсу. Захід пройшов в теплій атмосфері за круглим столом. Здобувачі освіти другого та третього курсу поділилися з першокурсниками своїм не великим але змістовним та цікавим досвідом набутим за час навчання в Київському професійному училищі водного транспорту та під час проходження виробничої практики на базових підприємствах ресторанного господарства Києва.
Дякуємо колективу ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту за цікавий та насичений день та ЗСУ за можливість навчати та жити! Все буде Україна!